You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son tabaka ciddi bir öneme sahiptir.

Seçilecek kapı için kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Vacip anlayışaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir alternatif sunar.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Mono blok cisim örgüsı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Binalarda belli başlı standartlarda arz alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS Yangın Merdiveni Kapısı EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makaslamaklar korkulu durumların sırat göstericisidir.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Genel amacı insanların binayı hüsran görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum kızılır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Kanatlar içre normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf düzı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page